Tabără de creaţie, organizată de ATL B-N, pentru copiii cu nevoi speciale

O frumoasă, utilă, necesară şi binevenită tabără de creaţie pentru copiii cu nevoi speciale a fost organizată la Ocna Şugatag, judeţul Maramureş, de către Asociaţia Tinerilor Liberi B-N, din Bistriţa, condusă de Ovidiu Roşca, o persoană cu sensibilitate mare pentru copiii aflaţi în situaţii deosebite şi care au nevoie de momente de bucurie, socializare şi recreere pentru a-şi echilibra starea de bine şi de sănătate.
În cadrul „Taberei de pictură” au fost organizate multiple activităţi în care au fost antrenaţi toţi copiii şi au făcut scurte şi antrenante excursii pentru a cunoaşte frumuseţile zonei şi ale României, iar în tabără au deprins tehnica picturii, pe pânză, cu vopseaua acril, reuşind să picteze frumoase şi elocvente tablouri, la nivelul lor de creaţie.
Au participat, cu inima şi sufletul, copiii de la CSEI nr. 1 Bistriţa, director Imola Vass, şi de la Centrul de Plasament Borleşti din judeţul Satu Mare, care au trăit cu adevărat momente magice în tabără, vizitând şi monumentul istoric din patrimoniul UNESCO – Cimitirul Vesel din Săpânţa, judeţul Maramureş.
A fost o acţiune de mare sensibilitate şi trăiri afective, cu multiple conotaţii educative, patriotice, creştineşti şi de integrare socială, socializarea fiind un punct forte al evoluţiei acestor categorii de persoane.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5