Tânăr de 20 de ani, reținut de polițiștii rutier din Năsăud

     La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, din Năsăud acesta fiind depistat conducând fără permis, pe strada Valea Caselor din Năsăud. A fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest și cu cel DrugTest, rezultatele fiind negative.

"Verificările cu privire la șofer au indicat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind depistat, în flagrant delict, și la data de 4 februarie a.c., când nu a oprit la semnalele polițiștilor. A fost urmărit și prins la scurt timp, fiind întocmit un dosar penal.

Polițiștii au întocmit și de această dată un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și au dispus reținerea și introducerea tânărului în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud. Tânărul urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive", a transmis IPJ BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5