Tânăr din Lunca Ilvei, reținut de polițiști, după ce a condus fără permis și a ieșit pozitiv la DrugTest!

La data de 12 octombrie a.c., în cadrul acțiunilor de verificare și monitorizare a traficului rutier,  polițiștii Serviciului Rutier au aplicat pentru neregulile constatate 35 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 9955 lei, iar ca măsură complementară au fost reținute 3 permise de conducere. Tot ieri, polițiștii au dispus reținerea unui conducător auto, depistat cu nereguli în trafic.

"În fapt, în seara de 12 octombrie a.c., în urma probelor administrate într-un dosar penal, polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 21 de ani, din Lunca Ilvei.

Tânărul a fost oprit de polițiști pe Drumul Național 17C, între Dumitra și Bistrița, în timp ce efectua o manevră de depășire neregulamentară. În urma verificărilor, s-a constatat că aceasta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, fiind cercetat pentru infracțiunea de conducere fără permis.

În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Tânărul reținut a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive", se arată în comunicatul IPJ BN.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5