Tânăr din Mureșenii Bârgăului, reținut într-un dosar de conducere fără permis!

În continuarea cercetările desfășurate în cadrul dosarului penal întocmit la data de 5 februarie a.c., cu privire la infracțiunile de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat și reținut pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, din Mureșenii Bârgăului.
"Bărbatul este bănuit de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și complicitate la infracțiunea de conducere a unui vehicul neînmatriculat, constând în aceea că la data de 5 februarie a.c., a condus pe Drumul Național 17 prin localitatea Prundu Bârgăului înspre Bistrița o motocicletă de teren neînmatriculată, fără a deține permis de conducere fiind însoțit de un tânăr de 25 de ani, din Prundu Bârgăului.Motociclistul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud și urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de arestare preventivă.", se arata in comunicatul IPJ BN.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în vederea documentării întregii activități infracționale.
***
În noaptea de 5 februarie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 25 de ani, din Prundu Bârgăului, cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier.
Potrivit IPJ BN, pe strada Secu, din localitate, polițiștii l-au observat în trafic, în timp ce conducea o motocicletă off-road, tip cross, iar în momentul în care a observat echipajul, a accelerat. A fost urmărit în trafic, pe Drumul Național 17, de autospeciala cu semnale acustice și luminoase din cadrul Secției 2 Prundu Bârgăului. La intrarea în municipiul Bistrița, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, a acroșat un autoturism parcat. Conducătorul a coborât și a fugit, dar a fost imobilizat și condus la sediul Poliției pentru audieri.
A fost testat cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele fiind negative. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar motocicleta nu era înregistrată sau înmatriculată.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările au continuat, astfel că au fost luate măsuri în 29 aprilie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5