Tânăr din Prundu Bârgăului, reţinut! A condus fără permis, sub influenţa drogurilor, un autoturis neînmatriculat!

În urma probatoriului administrat într-un doar penal în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea unor infracțiuni la regimul rutier.

"În fapt, la data de 14 octombrie 2021, tânărul de 21 de ani, din Prundu Bârgăului, conducător al unui autoturism cu numere de Belgia, a fost oprit pentru control, de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat, iar plăcuțele aplicate aparțin unui autoturism înmatriculat în Belgia și radiat din circulație.
Totodată, tânărul de 21 de ani nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței Cannabis
Tânărul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive", transmite IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5