Tânăr din Bistriţa, depistat de jandarmi având asupra sa mai multe pliculețe cu „sare de baie”!

          Nu mai puțin de 14 pliculețe care conțineau o substanță albă cristalizată au fost găsite de către jandarmi asupra unui tânăr de 20 de ani din municipiul Bistrița. Acesta se afla duminică noaptea, în jurul orei 00.10, împreună cu mai mulți tineri într-un spațiu de joacă pentru copii, iar la apariția echipajului de Jandarmerie, aceștia au devenit agitați și au încercat să părăsească zona.

          Jandarmii au intervenit pentru prinderea acestora iar asupra unuia dintre tineri au fost găsite 14 pliculețe din plastic transparent ce conțineau o substanță albă cristalizată susceptibilă a fi o subtanță cu efecte psihoactive.

           După identificarea persoanei respective, tânărul a recunoscut faptul că deține pentru consum propriu, 14 plicuri conținând o substanță cunoscută sub denumirea "sare de baie".

          Având suspiciunea rezonabilă că substanțele descoperite asupra tânărului fac parte din categoria produselor psihoactive, acestea au fost indisponibilizate și predate organelor de urmărire penală  împreună cu actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor, se arată în comunicatul transmis de lt. col. Georgeta Căşvan, purtător de cuvânt al IPJ BN. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5