PNL îşi alege conducerea

Tăriceanu şi Antonescu se luptă pentru ocuparea funcţiei

Congresul Extraordinar al Partidului Naţional Liberal este în plină desfăşurare. Două zile de „foc” pentru liberali şi mai ales pentru candidaţii la conducerea partidului. Delegaţii care vin din întreaga ţară trebuie să decidă între Călin Popescu Tăriceanu, actualul preşedinte şi Crin Antonescu. Tăriceanu nu a făcut publică o estimare cu privire la organizaţiile judeţene care i-ar oferi voturi. În schimb, Crin Antonescu susţine că se bucură de sprijinul a 27 de filiale.

Tot în cadrul Congresului va fi ales şi ocupantul nou înfiinţatului post de prim-vicepreşedinte. Ludovic Orban, Marian Petrache, Teodor Atanasiu şi Romeo Stavarache şi-au anunţat candidatura pentru această funcţie. Cu cele mai mari şanse este cotat Ludovic Orban. Numărul doi în partid va coordona din punct de vedere organizatoric filialele şi comisiile de specialitate.

În pragul competiţiei pentru şefia partidului, Călin Popescu Tăriceanu spune că nu se teme că va pierde funcţia de preşedinte. Potrivit Mediafax, în discursul susţinut în cadrul Congresului, actualul lider al PNL a declarat că partidul este acum ,,mai mare, mai puternic, mai curajos şi pregătit de luptă.În această perioadă de guvernare am ajuns la cea mai scăzută rată a şomajului. (...) Am realizat în patru ani ceea ce guvernele precedente au reuşit în 14 ani", a declarat fostul premier. Tăriceanu s-a declarat mândru că a putut să-şi îndeplinească cuvântul dat Congresului în urmă cu doi ani.

Opţiunile liberalilor din judeţul nostru sunt împărţite

Delegaţia Permanentă a filialei judeţene PNL prezentă la Congresul Extraordinar are următoarea componenţă: Ioan Turc, Ioan Ţintean, Viorica Calo, Bogdan Găurean, Valer Bindea, Mihai Bumbu, Mircea Mereuţă, Olimpiu Neamţu, Peter Luca, Ioan Deneş, Viorel Naşcu, Dorel Popescu, Valer Sîmihăian, Darius Ilieşiu, Dan Molnar, Florin Găurean, Maxim Pop, Nicolae Găitan, Gavril Ţărmure, Mihai Mureşan, Anton Vlad şi şapte primari PNL din judeţ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5