Taxele şi impozitele nu cresc la Bistriţa, în 2015

Consilierii municipali au decis în ultima şedinţă din acest an că în 2015 nu vor fi majorate taxele şi impozitele locale.

”Deoarece în anul 2013 s-a procedat la indexarea impozitelor şi taxelor locale cu 16 %, majoritatea contribuabililor, atât persoane juridice cât şi persoane fizice, manifestând dificultăţi economico-financiare, executivul propune, pentru anul 2015, menţinerea impozitelor şi taxelor locale datorate de persoanele fizice şi juridice la nivelul celor stabilite pentru anul 2014. Valoarea totală estimată a se încasa din impozite şi taxe locale pentru anul 2015 va fi la nivelul anului 2014”, se precizează în proiectul de hotărâre.

Hotărârea a fost adoptată cu 12 voturi „pentru”, 6 „împotrivă” şi 1 „abţinere”.

Consiliul Local acordă o bonificaţie de 10% pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri, impozitului pe teren şi a impozitului asupra mijloacelor de transport datorate pentru întregul an de către contribuabili, persoane fizice sau juridice, până la data de 31 martie a anului fiscal.

Comentarii

03/01/15 16:35
alt "Cetatean d...

Va rog precizati mai explicit. Daca imi platesc tot impozitul datorat pentru casa de exemplu pe intregul an 2015... , ( dar fara sa platesc si pentru teren si masini... etc. ) platesc cu reducere 10% sau ba , sau mi se acorda reducerea numai daca platesc tot impozitul datorat pentru 2015 ( casa, terenuri, masini... etc.) integral... adica tot laolalta... intr-o singura transa ?
Cum este , ca din felul cum este formulat articolul, pot sa inteleg si una... si alta...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5