Teaca: şedinţa Consiliului Local

Joi, 23 iulie a.c., a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Teaca, şedinţă care a avut în principal la ordinea de zi Rectificarea bugetului local pe anul 2009 şi demararea unor investiţii în comuna Teaca. În ceea ce priveşte rectificarea bugetară, s-au aprobat anumite sume pentru investiţii şi pentru finanţarea unor activităţi sociale.

Demn de luat în seamă preocuparea Primăriei Teaca pentru demararea acţiunii de reparaţii capitale a sălii din parcul secular din Teaca, o investiţie absolut necesară care constă în mărirea capacităţii sălii la 400 de locuri, săli de repetiţie, protocol, grup social şi alte dependinţe. Un edificiu amplasat într-un cadru natural deosebit, destinat activităţilor social-culturale, visat de localnici de ani de zile, care se va finaliza în aproximativ un an.

Se va trece, de asemenea, la demararea altor lucrări de investiţii: o grădiniţă cu orar normal la Teaca, asfaltarea a 12 km de drumuri comunale şi punerea în practică a proiectului de canalizare a satului Teaca. A fost abordată şi problema spinoasă a continuării lucrărilor la Campusul Şcolar din Teaca la care în prezent, din lipsă de fonduri, nu se mai lucrează, urmând ca din trim. IV să se deblocheze finanţarea pentru această importantă investiţie de infrastructură şcolară.

Au mai fost abordate unele măsuri organizatorice pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a manifestărilor cultural-artistice din cadrul „Zilelor culturale ale comunei”, 25-26 iulie a.c.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5