TEDI- Școala siguranței continuă și în acest an

Comunicat de presă IPJ BN

Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității implementează și în acest an cea de-a noua ediție a Programului național ,,Şcoala Siguranţei Tedi”, care vizează siguranța elevilor din clasele I.

Motivele pentru care partenerii din proiectul național- Poliția Română și Maspex România au decis continuarea lui sunt date de numărul mare al elevilor implicaţi în proiect precum și de ecourile pozitive din partea beneficiarilor, care au contribuit la atingerea scopului acestei iniţiative.

Astfel, la începutul anului școlar 2023- 2024 în județul Bistrița- Năsăud s-au înscris 61 de clase I din 41 de unități școlare, 1460 de copii, ponderea cea mai mare fiind dată de școlile din mediul rural. Temele vizate de polițiști sunt siguranța în drum spre școală, la școală, în mediul on-line, acasă, dar și în perioada vacanței.

De la debutul proiectului până în prezent polițiștii au desfășurat deja 25 de activități la care au participat 510 copii, conform calendarului de activități asumat în proiect.

După vacanța de iarnă s-au desfășurat activități la Școala Gimnazială nr 3 ,,Avram Iancu,,- Bistrița, Școala Gimnazială nr 6 ,,Ștefan cel Mare,,- Bistrița și la Școala Gimnazială ,,Artemiu Publiu Alexi,, Sîngeorz- Băi. Polițiștii sunt pregătiți să dea copiilor până la sfârșitul anului școlar cele mai bune sfaturi pentru siguranța lor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5