Teren cu gazon artificial la „Grigore Moisil”

Primăria Bistriţa organizează pe 30 septembrie, ora 1200, licitaţie publică deschisă cu strigare, pentru închirierea terenului în suprafaţă de 1.000 mp, proprietatea publică a municipiului Bistriţa, situat în incinta Grupului Şcolar „Grigore Moisil”, în vederea amenajării unui teren de sport cu gazon artificial şi iluminat nocturn.

O altă noutate este aceea că Primăria Bistriţa are intenţia de a achiziţiona servicii privind activităţile sportive, în scopul stimulării performanţei şcolare a elevilor de clasele I-XII din municipiul Bistriţa, în conformitate cu HCL 139/25.08.2010 pentru aprobarea Regulamentului privind stimularea şi recompensarea de către Consiliul Local al municipiului Bistriţa a performanţei şcolare a elevilor din municipiul Bistriţa. Informaţii suplimentare pe site-ul www.primariabistrita.ro.

Comentarii

23/06/15 17:01

Hattrick Sport SRL - gazon artificial
Comercializăm diferite tipuri de gazon sintetic, atât pentru decor, cât şi pentru amenajarea terenurilor sportive.Montajul gazonului sintetic este realizat de către o echipă specializată din cadrul societăţii noastre şi beneficiază de garanţie.
http://www.gazonsportiv.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5