Tibi Uşeriu, pe podium în cursa de 300 de mile de la Yukon Arctic Ultra şi în sufletele noastre!

Tibi Uşeriu  a încheiat, pe locul doi, cursa de 300 de mile de la  ultramaratonul Yukon Arctic Ultra, din  apropierea Cercului Polar. Acesta a străbătut cei circa 500 de kilometri în şapte zile şi 33 de minute.

Pe primul loc s-a clasat elveţianul Fabian Imfeld (33 ani), care a terminat cursa în şase zile, 18 ore şi două minute, mult mai bine echipat. Cei doi au fost singurii care au mai trecut linia de sosire la această probă.

Tibi a alergat pentru Via Transilvanica, proiect al cărui promotor este Tăşuleasa Social, drumul care parcurge traseul de la Putna până la Drobeta Turnu-Severin.

„Tibi a dus cursa până la capăt, rămânând numărul 1 în sufletele noastre!  După 170 ore și 500 kilometri parcurși la Yukon Arctic Ultra, cursa continuă, deoarece visul de a alerga într-o bună zi pe Via Transilvanica, merge mai departe! Felicitări și mulțumim mult Tibi că ai dus Bistrița-Năsăud până în celălalt colț de lume și ne-ai reprezentat și de data aceasta cu onoare, ambiție și anduranță. Noi râmânem alături de Tibi și frumoasele proiecte realizate de Tăşuleasa Social. Te așteptăm sănătos, acasă!”, a transmis preşedintele Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5