Tineri năsăudeni, la Reuniunea Naţională a Tinerilor Ortodocşi de la Baia Mare

În sala de şedinţe a Protopopiatului Năsăud a avut loc o întâlnire cu tinerii ce urmează a participa la Reuniunea Tinerilor Creştini Ortodocşi în perioada 3-6 septembrie care va avea loc la Baia-Mare. La întâlnirea preliminară au participat cei 50 de tineri din parohiile de pe Valea Someşului, Ilvei, Zăgrii şi Sălăuţei.
Părintele protopop Ioan Dâmbu, în deschidere, a ţinut un cuvânt în care a arătat scopul şi însemnătatea acestei grandioase întâlniri – prima de această amploare – în Biserica Ortodoxă Română.
În continuare, părintele Theodorescu Crin le-a vorbit tinerilor despre aspectele tehnice ale reuniunii în vederea bunei ei reuşite. Inspectorul eparhial pentru tineret din judeţul Bistriţa-Năsăud, pr. Tudor Mudure, în intervenţia sa, a îndrumat pe tineri să se implice în viaţa comunităţii parohiale şi să atragă şi pe alţii. În final, pr. inspector li s-a adresat tinerilor astfel: „Voi, tinerii, puteţi schimba lumea (...). De la reuniune veţi veni bucuroşi şi dornici de a vă implica în viaţa Bisericii”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5