Tinerii liberali din judeţ îşi aleg preşedintele

În jur de 200 de tineri liberali din judeţul nostru sunt aşteptaţi mâine, să-şi aleagă o nouă structură de conducere. Doar o singură candidatură a fost înscrisă oficial în competiţia pentru preşedinţia organizaţiei, cea a lui Samuel Coman, un tânăr care provine de altfel din rândurile Biroului Politic Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud şi este cotat cu suficientă experienţă pentru a-şi conduce colegii spre rezultate politice de referinţă, asigurând în acest moment, conducerea interimară a organizaţiei de tineret. Alegerile la TNL Bistriţa-Năsăud vor avea loc duminică, în sala de şedinţe a Primăriei Bistriţa, cu începere de la ora 15.

Structura Biroului Politic Judeţean al TNL va suferi de asemenea modificări majore, în sensul alegerii noilor membri şi a supleanţilor. Alegerea celor mai buni liberali din rândul tinerilor este o acţiune deosebit de importantă pentru întreaga structură a partidului, conducerea PNL acordând o atenţie sporită promovării tinerilor în structurile de partid, după cum afirma preşedintele interimar al PNL B-N, Ioan Ţintean.

,,Tinerii liberali aduc un suflu nou în interiorul partidului, încercăm şi noi pe cât posibil să-i promovăm şi să le acordăm atenţia meritată. Aportul tinerilor în PNL se regăseşte în orice acţiune întreprinsă de liberalii din judeţul nostru. Avem mulţi tineri în structurile noastre”, a declarat deputatul PNL Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5