Darius Ilieşiu este noul şef al Organizaţiei de tineret a PNL

Dariu Ilieşiu a fost ales duminică noul şef al Organizaţiei de tineret a PNL. El a fost şi singurul candidat la această funcţie. La lucrările Conferinţei Judeţene a tineretului liberal au participat liderul organizaţiei judeţene PNL Ioan Turc, vicepreşedintele CJ Mihai Bumbu şi prim-vicepreşedintele TNL de la nivel naţional Adrian Ştef.

Atac la conducerea judeţeană PNL

Conferinţa judeţeană de alegere a preşedintelui TNL a adunat la Centrul Municipal de Cultură „George Coşbuc” în jur de 200 de tineri liberali. Deşi nu a avut contracandidat, Dariu Ilieşiu a fost contestat de Samuel Coman, unul dintre consilierii deputatului PNL Ioan Ţintean.

Samuel Coman a atacat dur conducerea partidului pe care a acuzat-o de partipriuri politice care nu au făcut bine partidului, afirmând că Darius Ilieşiu nu are dreptul să candideze pentru şefia tineretului liberal, deoarece este de puţină vreme în partid.

La rândul său, Dariu Ilieşiu a replicat că nu înţelege reacţia colegului său de partid, care nu a candidat la alegeri şi nu a participat nici la vot.

Darius Ilieşiu a fost ales preşedinte cu 94 de voturi din 96 valabil exprimate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5