Top centrale termice în condensare în 2020- Selecția Valtherm.ro

Se încheie sezonul rece și începeți să vă faceți planul pentru amenajarea casei,  inclusiv înlocuirea unui sistem de încălzire. Pentru a vă simplifica alegerea, echipa  Valtherm  întocmește un top 3 al celor mai bune centrale  termice cu condensare, pe gaz și cu ardere în tiraj forțat,  punând accent  pe marca  Vaillant  pentru care suntem și distribuitori.

În alegerea noastră am luat în calcul criterii precum: popularitatea între clienții noștri, eficiență, uzabilitate, robustețe, preparare apă caldă (ACM), montaj, întreținere și  preț. Costurile centralelor variază, de aceea  l-am plasat ca un ultimul criteriu. În plus, Cu cât este mai bunĂ o centrală termică, mai de încredere, cu atât mai mult aceste aspecte se reflectă în preț, dar mai ales în costurile de exploatare

1.Centrala Termica Vaillant ecoTEC Pure VUW 286/7-2 - încălzire și ACM

Un prim criteriu pentru a alege centrala termica Vaillant EcoTec Pure VUW 286/7-2 a fost chiar popularitatea acestui model între clienții noștri, plasându-se pe primul loc în top vânzări. Motivul pentru care proprietarii aleg marca Vaillant este renumele acestora ca fiind dintre cele mai rezistente sisteme de încălzire, un prieten de nădejde pe durata iernilor friguroase.

Putere și Eficiență: Vaillant EcoTec Pure este o centrală termică pe gaz funcționând în condensație, având o putere calorică de 26,1 kW,  fiind   potrivită drept centrală termică de apartament.  Pentru că funcționează în condensație, centrala Vaillant EcoTec pure  VUW 286/7-2 atinge eficiență de 108%  când sistemul  de încălzire se află în echilibru  60 de grade Celsius tur- 40 de grade Celsius retur -  temperaturi ce favorizează condensarea.

Utilizare simplă:

Centralele Vaillant  sunt ușor de utilizat grație afisajului modern,  cu multiple funcții de confort,  siguranță  și eroare.  Este un sistem user -friendly,  prietenos de folosit  chiar și pentru cel mai neîndemânatic  utilizator.

Robustețe și întreținere:

Centrala Vaillant EcoTec pure  VUW 286/7-2 este un sistem de  încălzire fiabil,  cum sunt de fapt toate echipamentele Vaillant.  Este prevăzută cu un schimbător de căldură și arzător din oțel inoxidabil,  ceea ce conferă durabilitate pieselor esențiale.

Întreținere:

 Întreținerea este simplă datorită noului bloc hidraulic amplasat frontal, dar și grație componentelor foarte robuste. Când sunt bine întreținute, centralele termice Vaillant sunt de nădejde  și rareori ajung la reparații.

2.Centrala Vaillant ecoTec pure VUW 236/7-2 - încălzire și ACM

Centrala Vaillant EcoTec Pure VUW 236 /7-2 cu putere de 20,2 kW este utilă pentru case mici și apartamente, utilă  atât pentru încălzire,  cât și pentru apă caldă menajeră.  Cu eficiență termică de 108%,  acest model duce mai departe dată caracteristicile Pure:  robustețe, economie, confort și întreținere simplă. EcoTec Pure VUW 236 /7-2 se mai diferențiază prin sistemul  Aqua Confort,  care asigură un debit  bun de apă caldă menajeră.

Per ansamblu e un sistem termic de încălzire de calitate superioară la preț decent.

3.Centrala Vaillant ecoTEC plus VU 356/5-5 și încălzire cu boiler extern

Centrala Vaillant ecoTEC plus VU 356/5-5   este un sistem termic de  încredere,  robust, eficient  și  care necesită minim efort pentru întreținere.  Deși se află în top 3 vânzări la Valtherm.ro,  considerăm că EcoTec plus VU 3 5 6 /5-5  este una dintre cele mai bune centrale termice pe gaz  de pe piață la ora actuală.  Popularitatea mai scăzută este poate  cauzată de faptul că puterea termică este superioară, 37,1 kW,  deservind locuințe cu suprafețe mai mari (până la 320 de metri pătrați).

Centrala termică pe gaz Vaillant ecoTEC Plus VU 356/ 5-5  atinge o putere calorică de 37,1 kW și eficiență de 109% când funcționează în condensare fiind un sistem de încălzire economic.

Modelul Vaillant ecoTEC Plus VU 356/ 5-5 reprezintă o centrala termica pe gaz Vaillant ecoTEC Plus VU 356/ 5-5  atinge o putere calorică de 37,1 kW și eficiență de 109% când funcționează în condensare fiind un sistem de încălzire economic.

 Aceasta pentru că centrala e prevăzută  cu un sistem de amestec aer-gaz  inteligent, care reduce consumul de combustibil.  În plus, este unul dintre cele mai eficiente  sisteme de încălzire în condensare  ce este prevăzut și cu o pompă auto adaptivă cu prelată de modulare 1:6, 1:7,  crescând performanța dar și durabilitatea  echipamentului.

Centrala are arzătorul fabricat din oțel inoxidabil, iar schimbătorul de căldură este prevăzut suplimentar și cu un strat anticoroziv. Acestea sunt caracteristici evidente care contribuie la robustețea și durabilitatea  echipamentului.

Pe palierul uzabilitate, Vaillant ecoTEC Plus VU 356/ 5-5  este superioară  grație funcțiilor multiple de monitorizare - testare, siguranță și confort.

Căutați un sistem de încălzire de încredere fabricat de marca Vaillant? Suntem specialiști în centrale termice , autorizați pentru mărcile Vaillant și Viessmann.  Nu ezitați să ne contactați pentru  detalii și comenzi  la office @ valtherm.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5