Topul celor mai importante produse de papetarie de care ai nevoie la birou

Produsele de papetarie definesc calitatea oricarei activitati de birou. Mai mult, ele sunt esentiale pentru desfasurarea cu succes a acesteia! Indiferent ca ne referim la produse din hartie, cum ar fi plicurile, sau la hartia in sine, precum hartie A4 pentru copiator sau in formate mari pentru plotter, papetaria joaca un rol extrem de important in cadrul unei afaceri. Atat din punct de vedere logistic, cat si in ceea ce priveste bugetul alocat periodic acestor consumabile!

Prin urmare, asigura-te ca alegi produse de papetarie la cel mai bun raport calitate-pret, numai de la producatori de top: Xerox Business, Xerox Transit, Euro Basic, Colotech, Color Copy, Leitz, Herlitz, Esselte etc. Iar pentru a economisi cu adevarat bani, cat si timp sau energie, opteaza pentru un singur furnizor – care sa-ti puna la dispozitie solutii complete si o gama cat mai larga de produse, incluzand un portofoliu vast de branduri.

Spre exemplu, poti apela online, simplu si rapid la OfficeClass.ro. Pe langa diversitatea acestui magazin, calitatea garantata si preturile cu adevarat avantajoase, aici te vei bucura de promotii, puncte de loialitate, reduceri si oferte cadou periodice!

De asemenea, alaturi de hartie de scris si alte produse similare, din categoria birotica si papetarie poti avea nevoie inclusiv de carton special pentru carti de vizita. Sau de bibliorafturi pentru organizarea si arhivarea documentelor importante de la birou! Deci, nevoia unui stoc de papetarie pentru business-ul tau poate fi extrem de diversificata. Iata, insa, care sunt produsele de care nu te poti lipsi sub nicio forma si de care nu ar trebui sa uiti niciodata pentru a reface stocul la timp:

1. Hartie de scris A4 si pentru copiator

Pentru diverse liste, schite, planuri sau chiar intocmirea clasicei cereri, hartia A4 de scris este un produs de papetarie esential in cadrul unei firme sau companii. De asemenea, aceasta este folosita in cazul imprimantei, pentru copii xerox sau pentru a printa urgent paginile unui contract si alte documente oficiale. Totodata, nu uita: calitatea hartiei pentru copiator este foarte importanta, deoarece aceasta influenteaza claritatea printurilor!

2. Caiete office pentru notite

Ca sa nu risipesti hartia destinata pentru imprimanta, foloseste caiete office! Acestea sunt mult mai practice si eficiente. Exista numeroase caiete pentru birou, prevazute inclusiv cu microperforatii de desprindere a filelor si separatoare color pentru organizarea insemnarilor importante.

3. Materiale tipizate

Nu uita de facturiere, borderouri sau carnetul de protectia muncii! De asemenea, in functie de domeniu, poti avea nevoie de avize, bonuri de consum sau transfer, registre sau repertoare. Toate aceste articole de papetarie pot fi esentiale pentru desfasurarea activitatii tale.

4. Notite autoadezive sau cuburi de hartie

Viu colorate, in diferite dimensiuni si formate, notitele autoadezive sunt o varianta extraordinara de memo-uri la birou, pentru a-ti reaminti de task-urile ce nu suporta amanare. Totodata, cuburile de hartie sunt produse de papetarie pe care e bine sa le ai la indemana oricand, in caz de notite rapide, mici liste sau pentru a lasa mesaje pe biroul colegilor.

5. Plicuri

Plicuri din hartie, plastic, colorate sau port-document, pentru corespondenta firmei sau colete: toate acestea se inscriu, de asemenea, pe lista de papetarie pe care trebuie sa o ai permanent in vedere!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5