Ai nevoie de un furnizor de produse de papetarie? Acum exista Viamond.ro!

Indiferent de domeniul afacerii tale, in orice fel de birou vei putea intalni unul sau mai multe din articolele absolut esentiale de papetarie, care te vor ajuta sa iti organizezi si planifici activitatea companiei. Cu toate ca, in ultimul timp, exista o tendinta de trecere de la informatia scrisa pe hartie la cea redactata pe calculator, raman multe categorii de produse de papetarie absolut indispensabile unei afaceri. Acesta este si motivul pentru care, in buzunarele sacoului tau, cu siguranta vei intalni o carte de vizita sau un carnetel cu notite.

Cand ne imaginam activitatea zilnica dintr-un birou, gandul ne poarta la produsele de papetarie si in special la cele din hartie. Acestea sunt esentiale pentru desfasurarea facila a sarcinilor, dar si pentru organizarea corecta si eficienta a activitatilor din cadrul unei companii. Zilnic, in toata lumea, se folosesc produse si accesorii de papetarie, cum ar fi plicurile, etichetele autoadezive, hartiile de diferite formate si grosimi, dar si agendele, caietele de notite si multe altele!

Unul dintre furnizorii cu experienta de 25 de ani in domeniul papetariei si biroticii este Viamond.ro. De pe acest site pot fi comandate rapid si facil produse de papetarie, imprimante, mobilier de birou etc. Astfel, pe langa gama diversa de articole, poti beneficia si de reduceri, bonusuri, vouchere si produse cadou!

Nevoia unui stoc permanent de papetarie depinde foarte mult de activitatea din companie, dar si de numarul de persoane care lucreaza in compania respectiva. Cu toate acestea, exista produse care nu ar trebui sa lipseasca din niciun birou! Iata care sunt acestea:

- Hartie de scris A4 si pentru copiator;

- Plicuri;

- Cuburi de hartie si notite autoadezive;

- Agende si caiete office pentru notite;

- Materiale tipizate.

Pe langa aceste articole de papetarie, in format standard, pe care le poti folosi in comunicare si planificare, exista si nevoia de carton special pentru carti de vizita, brosuri, coperti pentru proiecte, dosare pentru arhivarea documentelor importante sau bibliorafturi pentru sortare si depozitare. Data fiind frecventa de folosire a acestor produse, este indicat sa iti achizitionezi articole de papetarie de calitate, care isi dovedesc in timp eficienta. De altfel, trebuie sa iei in calcul raportul calitate-pret si la refacerea stocului de papetarie si consumabile. Acesta este si motivul pentru care Viamond iti vine in ajutor cu o gama de produse fabricate de companii cu experienta in domeniu, precum: Xerox, Herlitz, Leitz, Colotech si multe altele, la un pret de exceptie!

Alaturi de calitatea si pretul scazut al produselor, din ce in ce mai multe persoane pun accentul si pe serviciile oferite de furnizorul de papetarie si birotica. De aceea, la Viamond.ro am simplificat tot procesul de achizitie, astfel incat sa cream un traseu usor de urmat pentru utilizatori, incepand cu cautarea si vizualizarea produselor, trecand prin personalizarea comenzii si terminand cu livrarea rapida, prin intermediul propriului parc auto. Acest proces eficient a facut ca Viamond.ro sa devina o companie de incredere, preferata de multi clienti pentru economia de timp si de bani, alaturi de serviciile de calitate oferite.

Alaturi de produsele de papetarie, pe site-ul Viamond poti intalni si mobilier de birou (dulapuri si fisete metalice), aparatura si consumabile IT (aparate de laminat, indosariat etc.), instrumente de scris si sisteme de afisare si comunicare (proiectoare, table magnetice, flipcharturi etc.) si multe alte instrumente de lucru utile.

Te asteptam cu o gama variata de produse de papetarie, birotica si mobilier de birou la cele mai avantajoase preturi, pe Viamond.ro! Alege un furnizor de incredere si priveste cum afacerea ta prinde aripi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5