Topul Judeţean al Firmelor

Ediţia a XIX-a – 2012

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud a organizat joi după-amiază, la Restaurantul „Metropolis” din Bistriţa, o superbă festivitate de premiere a firmelor judeţene clasate în „Topul Judeţean al Firmelor”, ediţia a XIX-a, din anul 2012.
După momentul deschiderii oficiale de către „inimosul şi bătăiosul” Vasile Bar – preşedintele C.C.I. B-N, care a precizat scopul şi criteriile după care se clasează firmele în cadrul „Topului Judeţean al Firmelor”, au fost invitaţi să-şi exprime opiniile despre eveniment d-na ANI BOB – prefectul judeţului, dl. RADU MOLDOVAN – preşedintele Consiliului Judeţean, dl. OVIDIU CREŢU – primarul Bistriţei şi dl. IOAN ŢINTEAN – deputat PNL, care au elogiat tenacitatea organizatorilor acestei frumoase şi tradiţionale activităţi, cât şi faptul că este un eveniment important în viaţa societăţilor din judeţul nostru, fiind felicitaţi cei clasaţi pe locuri fruntaşe.
Topul firmelor este realizat pe baza metodologiei unitare aprobate la nivelul C.C.I. din România, în conformitate cu rezultatele economico-financiare cuprinse în bilanţul la 31.12.2011 al societăţilor comerciale, în baza unor indicatori relevanţi şi pe şase domenii mari de activitate, în funcţie de clasa de mărime – microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari şi întreprinderi foarte mari.
„Trofeul creativităţii” se realizează exclusiv pe baza datelor existente în baza de date ale Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, avându-se în vedere actele de protecţie solicitate sau dobândite în perioada 01.01.2009-31.12.2011 de către persoanele juridice române.
„Trofeul Creativităţii” pentru 2012 a fost atribuit firmelor: METROPOLIS GRUP SRL – locul I, BETAK SA – locul II, ICPE Bistriţa SA – locul III, RAAL SA – locul IV şi TERAPLAST SA – locul V.
Deoarece au fost foarte multe firme premiate pentru că au intrat în top nu le vom enumera, îi felicităm pe managerii firmelor premiate şi angajaţii din societăţi pentru realizări şi le dorim la mai mare.
Sponsorii frumoasei manifestări au fost „LEONI” SRL şi Raiffeisen Bank Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5