Tradiţii culinare şi poveşti de Crăciun în Europa

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud prin Centrul Europe Direct

ne invita sa participatam luni, 12 decembrie 2011, ora 16,00 la Hotel Cora la evenimentul “Traditii culinare si povesti de Craciun în Europa”.

Actiunea vizeaza sensibilizarea copiilor fata de teme europene si cu privire la voluntariat, fiind dedicata si Anului European 2011 al voluntariatului.

Vor participa elevii clasei a III-a D „Step by step” din cadrul Scolii Gen. Nr. 1, impreuna cu doamnele profesoare Florica Chereja si Irina Rusu. Copii au fost investiti cu titlul de „Ajutorii lui Mos Craciun” si, in aceasta calitate, vor realiza diverse activitati printre care:

- donarea unei jucarii proprii;

- impodobirea bradului de Craciun;

- impachetarea cadourilor;

- decorarea mesei de Craciun;

- primirea Mosului in sunet de colinde.

De asemenea, actiunea asigura un efect multiplicator, prin capacitatea de diseminare in cadrul Retelei de Informare Europe Direct, filmul evenimentului urmand sa constituie continutul unui scurt videoclip (max 1 min.). Acesta va fi trimis colegilor de la Centrul EuropeDirect Oldenburg (Germania) care realizeaza o colectie de videoclipuri continand mesaje si cantece de Craciun ale copiilor din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene. Colectia va putea fi vizualizata pe Youtube la adresa: www.youtube.com/EuropeanChristmas.

Elena Barbos,

Sef Compartiment Relatii

Consilier de Comunicare Centrul ED Bistrita

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5