Tragedie la Viile Tecii. Adolescentul ce şi-a pierdut viaţa în accidentul din Dipşa era elev la Liceul din Teaca. Provenea dintr-o familie modestă, dar muncitoare !

Un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa duminică în urma unui accident rutier produs pe DN 15A, în localitatea Dipşa, iar alţi patru au fost răniţi, fiind transportați de echipajele medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Bistrița. Cei cinci tineri se aflau într-o maşină care s-a izbit de un cap de pod.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, autoturismul era condus de un tânăr de 24 ani, din localitatea Viile Tecii, care avea permisul suspendat.
Accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive şi neadaptate într-o curbă, ceea ce a făcut ca autoturismul să părăsească partea carosabilă, să lovească un cap de pod şi să se răstoarne. Şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Tânărul ce şi-a pierdut viaţa în urma accidentului, la doar 17 ani, urma să intre în clasa a X-a la Liceul din Teaca. Profesorii lui spun că a fost un copil liniştit, dar că în ultima perioadă anturajul l-a schimbat, mai ales legăturile cu şoferul Titel B., care l-a dus şi la moarte.

Localnicii din Viile Tecii ne spun că este o grupare de tineri teribilişti care se întrec în raliuri, doar săptămâna trecută fiind aici patru accidente. Tânărul, trecut mult prea repede la cele veşnice, este Adrian Predescu şi mai are o soră, pe Monalisa. Provine dintr-o familie de oameni muncitori, care deşi erau săraci, erau cu bun simţ, tatăl, operat de două ori la coloană, alături de mama lor, lucrând inclusiv în străinătate pentru a putea asigura un trai decent copiilor.

Înmormântarea va avea loc, cel mai probabil, joi, în Viile Tecii. Mesajul pentru tineri este „Atenţie la anturaj, la cine te urci în maşină”, iar pentru şoferi „Atenţie, viteza poate ucide!” Păcat de tinereţe pentru a se opri brusc din cauza unei clipe de teribilism. Dumnezeu să-i dea, lui Adrian, odihnă veşnică!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5