Traian Ogâgău: Supărat tare. Pur și simplu își bat joc de bunurile noastre

sursa facebook

Primarul oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău este supărat, în primul pe cei care nu au făcut curăţenie în luna dedicată curăţeniei generale.
“Poate că nu am fost suficient de explicit în ceea ce privește felul cum trebuie să arate orașul nostru, chiar și așa, neasfaltat în mare parte! Curățenia se întreține nu se face dragii mei, dar ceea ce trebuie făcut urgent trebuia făcut de mult! Prin urmare mai fac un ultim apel proprietarilor de terenuri agricole fără construcții și nu numai, vă rog insistent luați masurile care se cuvin pentru curățenie și pe viitor menținută iar începând cu 1 august, conform hotărârii C. L. toți proprietarii de cai, să aibă montați saci pentru excremente pe arterele asfaltate” spune primarul.
El îi atenţionează pe sângeorzeni să nu mai arunce mizerii în locurile nepermise. “ Apelați la Vitalia, este mai ieftin decât o amendă” completează Ogâgău.
Apoi primarul este „supărat tare” pentru mizeria găsită la o stână: „Am fost la o stână și am găsit o mizerie de nedescris atât înăuntru cât și afară! Păi măi oameni buni, dacă nici acuma când sunt condiții de lucru excelente, apa este lângă sau în stână și unii dintre așa ziși gospodari, nu înțeleg că acea clădire, acel bun este al sîngeorzenilor, eu nu pot nici să-i înțeleg și nici să închid ochii, cu atât mai mult cât se perindă o grămadă de turiști și vreau să plece cu o impresie buna despre sîngeorzeni! Prin urmare, săptămâna viitoare o să mă deplasez în teren împreună cu cei de la D.S.P. și vom lua masurile cele mai severe împotriva celor care pur și simplu își bat joc de bunurile noastre și mai mult, o să facem poze și le vom face publice, iar începând de anul viitor, o să percepem o garanție la predarea acestora. Curățenia este primul pas spre civilizație și totul pleacă din mentalitatea noastră, în rest, lenea, eu nu știu unde să o cataloghez. Sau să vină cineva de la primărie să facă curățenie” spune primarul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5