Primarul Traian Ogîgău, supărat rău ! Va folosi camerele video pentru a da amenzi !

sursa facebook

Primarul oraşului staţiune Sîngeorz Băi doreşte să facă ordine. Şi primul pas pentru a reveni a frumuseţea oraşului de altă dată este curăşenia, primul pas spre CIVILIZAȚIE!
Printr-o campanie amplă a pornit la verificarea tuturor străzilor, a şanţurilor, a grădinilor şi imobilelor rămase în paragină.
"Curățenia se întreține nu se face dragii mei, dar ceea ce trebuie făcut URGENT trebuia făcut de mult! Prin urmare mai fac un ultim apel proprietarilor de terenuri agricole fără construcții și nu numai, vă rog insistent luați masurile care se cuvin pentru curățenie și pe viitor menținută iar începând cu 1 august, conform hotărârii C. L. toți proprietarii de cai, să aibă montați saci pentru excremente pe arterele asfaltate. NU MAI ARUNCAȚI MIZERII ÎN LOCURILE NEPERMISE (pe malul apelor, în deltă sau în altă parte)! Apelați la Vitalia, este mai ieftin decât o amendă" a transmis primarul locuitorilor.
Şi pentru că oamenii au nevoie de modele, primarul a fost primul care s-a dus la adunat gunoaie împreună cu familia şi tot el le-a arătat, la o întâlnire publică, cum se montează sacii pentru cai.
"Lucrurile intră încet încet, în normalitate! Începând cu 1 august, toți proprietarii de cai, au înțeles că dacă vrem să fim cu adevărat gospodari, trebuie respectate câteva reguli și mă bucur că au susținut această idee! Mulțumim, vă dorim sănătate și nu uitați că numai împreună REUȘIM" a spus, mai apoi primarul, ca să revină nemulţumit: "Începând cu 1 august, vă reamintesc că se va pune în aplicare Hotărârea Consiliului Local inclusiv pe Cormaia. Nu vor fi acceptate improvizații sau diverse scuze în a demonstra că suntem cu adevărat gospodari! Ne vom ajuta și de sistemul de supraveghere instalat în oraș". Sunt postate şi câteva imagini grăitoare pe facebook.
"NICIODATĂ, NIMENI nu o să vină să ne facă curățenie sau altceva decât NOI, trebuie să înțelegem odată pentru totdeauna că orașul Sîngeorz-Băi este al nostru și cum îl îngrijim așa îl avem! Nu există decât în campaniile electorale PSD-isti, PNL-isti, etc... Există sîngeorzeni uniți pentru cauze comune! Restul sunt orgolii de care trebuie să ne debarasam cât mai repede! Haideți să vedem partea plină a paharului, să fim optimiști, să naștem în noi acel simț civic, să fim responsabili, să punem umărul fiecare cu ce poate în a găsi soluții pentru orice. Să nu mai gândim negativ gen, e greu, țara asta e de c...., nu se poate face, degeaba că dacă....etc! SE POATE, BRAVO, CU CE SĂ NE IMPLICĂM, VOLUNTARIAT.... Etc! Nu trebuie să ne mai plângem că nu o să plângă nimeni de mila noastră! Ori înțelegem prin implicarea tuturor ce trebuie făcut, ori ne merităm soarta și punct! La rotițe trebuie umblat" a completat primarul.
Amenzile ce vor fi aplicate sunt între 500 şi 2000 lei.

Comentarii

26/07/16 13:33

Daca tot vrea sa asigure conditii optime de munca, apoi sa le asigure la toti aceleasi conditii. De exemplu, cu aer conditionat au fost dotate birourile primarului si ale secretarului. Pe restul i-a pus la coacere? Si inca ceva, daca tot si-a tras consilieri personali, inca doi, de ce nu e macar unul din Sangeorz. Unde e patriotismul local?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5