Tratament laser vergeturi – descoperă soluția inovatoare și eficientă

Vergeturile sunt o problemă foarte frecventă și se dezvoltă la până la 50% dintre femei în timpul sarcinii. Dar, acestea mai pot apărea și datorită unor dereglări hormonale, a creșterii în greutate sau a ruperii țesuturilor subcutanate.  Mulți oameni nu cred că vergeturile pot fi tratate eficient, dar din fericire, acestea pot fi îndepărtate în mare măsură. De obicei, 1-2 tratamente sunt suficiente pentru a minimiza vizibilitatea acestora.

Tratament laser vergeturi – o soluție inovatoare

Laserul Harmony XL Pro utilizat în clinica Yiara este o soluție inovatoare folosită în medicina estetică, care contribuie la stimularea producției de fibre de colagen și elastină prin producerea de micro-leziuni ale țesutului. Ca urmare, pielea se regenerează și vergeturile sunt eliminate. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă efectuarea a cel puțin 2 ședințe, la un interval de 4-8 săptămâni.

Pe lângă acest tratament vergeturi, procedura este foarte eficientă pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru rejuvenarea facială, tratament și cicatrici anti-acneice, eliminarea leziunilor vasculare și chiar ștergerea tatuajelor. 

Tratament vergeturi – ce este important de știut?

Înainte de acest tratament laser vergeturi, un medic dermatolog cu experiență va stabili care sunt pașii care trebuie urmați și va personaliza procedura în funcție de nevoile fiecărui pacient, astfel încât rezultatele obținute să fie vizibile pentru perioade mari de timp.

Procedura în sine nu este dureroasă și nu prezintă disconfort, căci se aplică o cremă anestezică în locurile unde se dorește eliminarea vergeturilor, dar poate apărea înroșirea pielii sau cruste superficiale.

Cum funcționează laserul Erbium Yag?

Laserul Erbium Yag funcționează cu cea mai fină ablație la rece, ce permite îndepărtarea controlată și precisă a vergeturilor de pe corp, fără a afecta țesutul sănătos din jurul acestora. Rezultatele obținute în urma procedurii pot fi diferite de la un pacient la altul, în funcție de anumite criterii precum vârsta, stilul de viață sau activitatea fizică. 

Efectul obținut al acestui tratament laser cicatrici este îmbunătățirea structurii pielii, care devine mai fermă, datorită eliminării vergeturilor existente, pacienții putându-se bucura de rezultatele obținute pentru perioade mari de timp, de până la câțiva ani.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5