Trebuie să consideri următorii factori când alegi mobilier pentru grădina ta

Când cumperi mobilier de grădină faci o investiţie foarte important. Din acest motiv este atât de important să alegi correct.

Sunt diverse lucruri pe care trebuie să le iei în calcul pentru decizia perfectă. Cele mai importante sunt prezentate în următoarele paragrafe.

Confort - Locaţie – Mărime

Spaţiile outdoor nu sunt create în mod egal. Unii au un balcon foarte mic. Alţii au o grădină foarte generoasă. Din acest motiv, este vital să comanzi nu doar un set care îţi place ci care este şi potrivit. Trebuie să iei în considerare numărul de oameni care vor folosi setul de mobilier de grădină şi ajuta foarte mult daca alegi scaune pliabile pentru că poţi să ai un spaţiu mai liber şi foloseşti scaunele când ai invitaţi.

Este o greşeală foarte comună sa fie ales un mobilier mult prea mare pentru spaţiul disponibil. Ia în considerare cum o să foloseşti spaţiul din grădina ta. Sunt multe activităţi posibile. Poţi să ai o piscină gonflabilă sau o trambulină.

Ia în considerare şi faptul că poţi oricând să folosesti şi obiecte mici, la fel cum faci şi în interior. De exemplu, poţi oricând să adaugi felinare sau lămpi solare. Vei avea o terasă sau o grădină mult mai frumoasă cu asftel de obiecte decorative.

Momentul De Folosire

Este important să te gândeşti când vei folosi mobilierul şi pentru ce anume. De exemplu, o să stai pe terasă când vei lua masa? Sau poate te interesează maim ult să leneveşti pe setul tău de grădină împreună cu o carte bună.

Când vei folosi mai mult setul de grădină pentru a mânca, setul de bistro este o algere foarte bună, la fel ca scaunele de exterior si seturile ce include o masa. Când relaxarea este cel mai important lucru pentru tine, setul lounge este mult mai potrivit, la fel cum e mai indicat să alegi un set cu un şezlong.

Mentenanţă

Mulţi oameni greşesc şi aleg mobilierul gândindu-se doar la mărime şi design. Bineînţeles, acestea contează dar e o greşeală imensă atunci când nu iei în considerare şi materialul. Dacă alegi incorrect vei ajunge să ai un set de grădină care are nevoie de foarte multă ingrijire. Oposul se aplică si poti ajunge să ai un set ce nu are nevoie de prea multă mentenanţă.

Ca exemplu, poti alege mobilier construit din aluminiu sau lemn artificial. Acestea nu necesită multă ingrijire şi în majoritatea cazurilor le poţi chiar lăsa afară pe timpul iernii. Nu vei avea probleme în a muta mobilierul, cum poţi avea atunci când este construit din lemn masiv. Dar, lemnul masiv şi alte materiale mai pretenţioase sunt mai frumoase şi crează spaţii mai interesante.

Bineînţeles, poţi oricând să cumperi un set din plastic. Acesta poate fi foarte confortabil, ieftin şi extrem de uşor de întreţinut cu săpun şi apă.

Stil – Aspect

Ultimul lucru pe care trebuie să îl consideri este stilul setului de grădină. Exista o infinitate de opţiune de la seturi cu aspect de anii 60 până la seturi ultra moderne. Look-ul poate fi feminin sau foarte masiv. Pur şi simplu, atmosfera pe care o creezi poate fi exact ce vrei dacă alegi mobilerul potrivit.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5