Trei bărbați din Lechinţa, Bistriţa şi Dumitra, în arest preventiv, pentru mai multe furturi

     Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul de Investigații Criminale în colaborare cu polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat, sâmbătă, un bărbat, de 30 ani, din Lechința, respectiv un bărbat, de 26 ani, din Bistrița, ambii bănuiți de comiterea mai multor furturi pe raza comunei Lechința, fapte rămase inițial cu autor necunoscut.

     „Cei doi sunt bănuiți că, în perioada 5 martie a.c.-5 mai a.c., ar fi comis alte cinci infracțiuni de furt calificat, pe raza municipiului Bistrița, cauzând un prejudiciu de aproximativ 17000 lei, care a fost recuperat parțial. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate la data de 14 mai a.c., tânărul, de 26 ani este bănuit că în perioada 7 ianuarie 2016-13 aprilie 2016, ar mai fi comis un furt calificat, pe raza municipiului Bistrița, sustrăgând dintr-o anexă obiecte electrice și unelte, în valoare de aproximativ 28 000 lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial”, precizează Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

     În urma extinderii cercetărilor în aceste dosare penale, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 60 ani, din Dumitra, bănuit de comiterea infracțiunii de tăinuire, de unde au fost ridicate mai multe bunuri, reclamate ca fiind sustrase.

„Față de cei trei bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 ore. Au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus față de aceștia măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 zile”, menţionează sursa citată.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5