Trei jucătoare de la CSM Bistriţa, în stagiu de pregătire la Izvorani

CSM Bistrița trimite trei jucătoare în stagiul de pregătire de la Izvorani. Szabó SzilviaAlexandra Mihaela Orşivschi si Daniela Rațiu vor fi testate timp de o săptămână de către selecționerii Ambros Martin și Horaţiu Paşca. Clubul nostru va mai fi reprezentat la lot de fizioterapeutul Cătălin Rațiu, anunţă clubul bistriţean pe pagina de facebook.

Handbalistele noastre, alături de alte 16 jucătoare din campionatul intern, vor participa la un cantonament în perioada 15-20 aprilie. Acțiunea de la Izvorani reprezintă reînființarea lotului B al României, după o perioadă de timp în care acesta nu a mai activat. 

Horațiu Pașca, antrenorul secund al naționalei de senioare a României (tehnicianul CSM Bistrița ), consideră că acest lot este ”o anticameră a lotului național A”, fiind compus din jucătoare cu reale calități, care oricând pot fi în vederea antrenorilor pentru lotul A. Pașca spune că staff-ul naționalei își doreste ca ”din ce în ce mai multe sportive să fie pregătite și să cunoască sistemul și filosofia de joc a echipei naționale de senioare, pentru ca la nevoie, ele să fie 100 % pregătite și să nu mai aibă nevoie de o perioadă de adaptare”. Acțiunea face parte dintr-o strategie de pregătire și dezvoltare a lotului național de handbal  senioare pe termen mediu și lung.

Altfel, sâmbătă, de la ora 16, în direct pe TVR 2, CSM Bistiţa întâlneşte în deplasare pe AHCM Slobozia, echipă aflată pe locul 12 în Liga Naţională. Partida se anunţă una dificilă pentru că gazdele "se agaţă" de orice punct. Acasă, Bistriţa va juca de-abia în 28 aprilie cu CSM Roman. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5