Trei maşini avariate şi o persoană rănită, din cauza unei şoferiţe din Parva

           Zi de marţi cu trei ceasuri rele şi tri maşini avariate, într-un accident de ciculaţie produs pe raza oraşului Năsăud.

          „O conducătoare auto, respectiv o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Parva, la ieşirea din incinta unei benzinării din Năsăud, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă de către un tânăr, de 35 de ani, din Năsăud. Ulterior producerii coliziunii, autoutilitara a fost proiectată pe contrasens unde a colizionat un autovehicul, condus de către un bărbat din Sîngeorz-Băi, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, în vârstă de 64 de ani, din Sîngeorz-Băi, pasageră în autoturismul care circula regulamentar”, precizează Virginia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

            Din verificările efectuate a rezultat faptul că tânărul năsăudean nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

            Poliţiştii o cercetează pe tânăra de 18 ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar faţă de conducătorul autoutilitarei sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5