Trei numiri la Inspectoratul Şcolar Judeţean!

            În 26 iunie au expirat contractele de management educaţional ale unor inspectori şcolari din judeţul nostru, care au susţinut concurs organizat de Ministerul Educaţiei. La marea majoritate le-a fost prelungit mandatul de inspector şcolar până la data de 31 august,  prin detaşare în interesul învăţământului, după cum ne-a explicat prof. Mihai Mureşan, inspectorul şcolar general.

          Există şi trei inspectori şcolari nou numiţi. Astfel, Mia Bozga îi ia locul lui Gavril Câmpan, care s-a pensionat, în funcţia de inspector de management instituţional.

De asemenea, fosta directoare a Grădiniţei cu Program Prelungit „Căsuţa cu Poveşti”, Rodica Brănişteanu, este noul inspector de dezvoltare a resursei umane, în locul profesorului Daniel Stanciu.

Nu în ultimul rând, au fost făcute modificări la învăţământul preşcolar, Crina Clapou fiind înlocuită de directoarea Emiliana Chira de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12. 

Succes tuturor! 

Comentarii

26/06/20 16:34
Andrei

Domnule Muresan, așteptam să veniți cu o echipă nouă. Aceiași oameni răsuflați. Dar...vin ai nostri, pleacă ai nostri, noi rămânem tot ca proștii!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5