Trei persoane accidentate pe drumurile judeţului

Două accidente de circulaţie s-au produs luni după-amiaza pe drumurile din judeţ, acestea soldându-se, din fericire, doar cu rănirea uşoară a unor persoane şi avarii materiale.
Primul eveniment rutier a avut loc pe DN 17, în Tiha Bârgăului. „Ioan N. (60 ani) din Sînmartinu de Câmpie, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Vatra Dornei – Bistriţa, pe fondul neatenţiei în conducere, s-a apropiat prea mult de marginea din dreapta a drumului după care, ajungând pe acostamentul acestuia a pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului, a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului şi s-a colizionat de un pod de acces”, se arată în datele furnizate de IPJ Bistriţa-Năsăud. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerei de 46 ani, precum şi avarii materiale.
Al doilea accident s-a petrecut pe DJ 172 G în Arcalia, un copil de cinci ani fiind accidentat uşor de un autoturism condus de Dumitru B. (50 ani) din Bistriţa. Minorul se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, pentru investigaţii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, acestuia recoltându-i-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5