Trei tineri reţinuţi pentru furt calificat

Trei tineri din municipiul Bistriţa au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, aceştia făcând parte dintr-o reţea de şapte persoane care a comis mai multe infracţiuni de furt calificat- cinci din autoturisme şi unul dintr-o societate comercială în perioada aprilie- mai 2008. Valoarea totală a prejudiciului creat prin comiterea tuturor faptelor este de aproximativ 40 000 lei, reuşindu-se recuperarea acestuia în proporţie de doar de 20%.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, inspectorul Raluca Moldovan, în cursul lunii mai, unul dintre aceşti tineri, Marius V. (19 ani) a sustras dintr-un autoturism mai multe bunuri, documente şi carduri cu ajutorul cărora Gheorghe T. (19 ani) a efectuat retrageri de numerar de la ATM-uri, în mod fraudulos. Pe lângă furt calificat, infracţiune pentru care sunt cercetaţi toţi cei şapte, Gheorghe T. s-a ales cu dosar penal şi pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi retragere de numerar în mod fraudulos de la ATM-uri.

Faţă de Gheorghe T., Gabriel B. şi Simion B., care mai aveau “în spate” şi alte dosare penale, poliţiştii au luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, ei urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5