Trucuri de design interior 2024 pe care nu le știai

Fiecare trend, curent sau val de proceduri aduc odată cu ele și noi trucuri pe care unii le consideră secretul meseriei lor. Astăzi am vrea să luăm și noi la pas câteva dintre aceste trucuri de design interior. Poate cine știe, descoperim împreună câteva metode de eficientizare și îmbunătățire a spațiului în care ne petrecem orele.

Contextul este cât se poate de potrivit, mai ales că ne aflăm aproape de mijlocul lui 2024, iar modificările de design interior sunt chiar acum pe val. Așadar, dacă ai nevoie de puțină inspirație sau ești în plin proces de redecorare, citește până la final!

Suprafețe plane

Dacă ești deja unul dintre iubitorii acelor fotografii în care bucătăriile par a fi pur și simplu goale, cu suprafețe plane, netede dar care dau o senzație incredibilă de infinit, alătură-te echipei noastre. 

Nu este nimic mai satisfăcător decât să intri în propria bucătărie, cu insulă mare pe centru, iar toate ușile să funcționeze cu închidere magnetică. Niciun mâner, niciun detaliu, doar o suprafață plană care să ofere o senzație confortabilă și lipsită de stres. 

Ei bine, minimalismul extrem este un trend în acest an, iar tot mai multe persoane aleg să redecoreze locuințele aplicând o singură vopsea și culoare întregii încăperi. De aceea vedem băi complet gri, bucătării complet negre sau camere de zi complet bej. Suprafețele plane joacă un rol vital în acest tip de design ele oferind adâncime și un aspect liniar, curat.

Mobilier modular și igienă smart

Cabinele de duș înalte sunt deja de modă veche de mai bine de cinci ani. Ceea ce îți dorești de la momentele speciale de relaxare din duș este să simți că ai spațiu. Poți alege cădițe de duș slim deoarece te vor lipsi de tot spațiul ocupat din baie și vor fi la fel de eficiente precum cele înalte. 

Trendurile din 2024 vorbesc de la sine atât din punct de vedere al eficienței și minimalismului, dar și din punct de vedere al materialelor. De aceea recomandăm intens o cădiță de duș dreptunghiulară compusă din rășină amestecată cu marmură minerală. Conferă o senzație excelentă de comfort, iar culoarea materialelor sustenabile este supremă.

La un astfel de design minimalist, trebuie să incluzi un mobilier modular pentru a eficientiza spațiul. Dacă nu ești fanul plantelor de baie, ar trebui să te gândești totuși la suporturile de plante agățate în tavan. Le poți folosi pe post de rafturi și îți vor salva foarte mult spațiu. 

Un alt exemplu de mobilier modular este și cel care se folosește pentru a optimiza întreg spațiul de sub chiuvetă. Cel care este de cele mai multe ori ocupat cu măști de chiuvetă sau alte obiecte nedorite în baie. Un lavoar compozit dublu poate fi o soluție mult mai bună pentru un aspect minimalist de invidiat, dar și pentru optimizarea spațiului unde îți faci rutina de îngrijire.

Cele mai cool trenduri de design 2024

Am putea petrece foarte mult timp în detalii despre ce trenduri de design sunt la modă în 2024. Așa că pentru a bifa cât mai multe dintre ele, iată o listă:

  • Iluminare Stratificată - Lămpi cu lumină difuză, așezate în diferite zone ale camerei.
  • Benzi led la intensitate minimă
  • Achiziția de mobilier fabricat din materiale reciclabile
  • Utilizarea electrocasnicelor cu eficiență energetică ridicată.
  • Include obiecte de artizanat în fiecare cameră.
  • Optează pentru piese decorative cu geometrie variabilă sau extremă.
  • Alege culori neutre.

Care trend, sau practică de design ți se pare mai atractivă? Ești dispus să redecorezi începând chiar de astăzi?

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5