Tu stii locul ideal unde sa amplasezi un vestiar metalic?

O piesa de mobilier destul de des intalnita in institutiile din Romania, dar si cu multe utilizari in cadrul companiilor private, este vestiarul metalic. Scopul sau este de a fi utilizat ca o garderoba in spatiile unde de multe ori angajatii sau clientii se schimba de haine, de exemplu in vestiarele salilor de sport, unde clientii isi schimba vestimentatia din timpul zilei cu cea specific sportiva.

Un vestiar metalic poate fi folosit in diferite modalitati, in functie de necesitatile institutiei sau companiei care il utilizeaza. El este caracterizat prin constructia sa robusta si durabila, daturita structurii rezistente din otel. Daca doresti achizitionarea unui vestiar metalic de calitate, ar trebuie sa cunosti ca il poti gasi pe magazinul online OfficeClass.ro, compania nr 1 din Romania care comercializeaza astfel de piese de mobilier, dar si o gama larga de produse de papetarie si birotica.

In afara de rezistenta in timp a unui vestiar metalic, trebuie sa tii cont ca acesta este adesea produs pentru intrebuintari diverse , motiv pentru care exista modele tratate cu vopsea acrilica, rezistenta la actiunea substantelor corozive, conform standardelor internationale, sau vopsea ignifuga, care le asigura rezistenta la foc. Totodata, exista si vestiare prevazute cu guri de ventilatie, ceea ce le face ideale pentru utilizarea si depozitarea temporara a lucrurilor personale.

De asemenea, exista modele care pot fi personalizate in diverse culori, pentru o usoara identificare a intrebuintarii, si care pot fi prevazute cu sisteme de securitate suplimentare, precum manere antiefractie, cu inchidere din doua miscari, in trei puncte sau cu inchidere cu cifru ori moneda.

Afla in continuare, care sunt locurile ideale unde se utilizeaza un vestiar metalic, in functie de caracteristicile sale:

In dotarea salilor de sport si piscinelor. Un vestiar metalic compact, amplasat in garderoba acestor spatii, ocupa putin loc, este inalt si poate fi instalat cu usurinta, astfel incat sa poata incapea cat mai multe astfel de obiecte de mobilier. Comparativ cu un vestiar din lemn, un vestiar metalic este cu mult mai rezistent la socurile mecanice precum loviturile frecvente sau inchiderile repetate si neglijente ale usilor. Cand sunt amplasate in apropierea surselor de apa sau in vestiare cu grad mare de umezeala, ele rezista mai bine decat alte piese de mobilier si pot fi prevazute cu picioare pentru a evita aparitia ruginii. Totodata, acestea vin de cele mai multe ori insotite de bancute, care ofera un confort sporit si sunt recomandate pentru vestiarele unde persoanele isi schimba garderoba de mai multe ori pe zi.

In ateliere sau chiar pe santierele de constructie. Atunci cand la locul de munca este necesar ca angajatii sa isi separe hainele curate de cele lucru, care adesea se murdaresc de diferite substante, se imbacsesc de praf si devin urat mirositoare, un vestiar metalic supraventilat este piesa de mobilier ideala, pentru ca acestea sunt prevazute cu guri de aerisire speciale. Aceste aerisiri asigura un mediu mai igienic pentru hainele curate si, totodata, atunci cand sunt prevazute cu un perete despartitor, hainele murdare se pot aerisi intre purtari, eliminand mirosurile deranjante si indepartand umiditatea sau alti contaminati fizici din aer.

In institutii de invatamant si sanitare. Compartimentarea inteligenta si eficienta a unui vestiar metalic cu usi Z sau clasic, dotat cu etajera, creaza spatiul necesar si util atat pentru cadrele din invatamant, cat si pentru elevi sau studenti, pentru depozitarea cartilor, caietelor sau altor rechizite. Daca vestiarul metalic este dotat cu bara de umerase si sisteme de siguranta suplimentare, atunci utilizatorii il pot folosi chiar si in locul clasicelor cuiere si isi pot depozita temporar bunurile personale. In institutiile sanitare sunt adesea impuse prin lege grade ridicate de igiena, iar un vestiar metalic compact cu picioare este ideal pentru mentinerea spatiului curat atat inauntrul sau, cat si sub acesta. El poate fi dotat cu suporti speciali sau carlige, pentru utilizarea ca garderoba de catre cadrele medicale, ceea ce va permite schimbarea hainelor de zi cu halatele de protectie.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5