Tudor Gheorghe, "Declarație de dragoste” pentru năsăudeni

Mult așteptatul concert “Declarație de dragoste”, la care biletele s-au epuizat în mai puțin de 3 ore de la punerea lor în vânzare, a avut loc pe data de 3 aprilie la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud, într-o sală devenită neîncăpătoare.

„Când am făcut o declarație de dragoste / am făcut o declarație de război/ Nu m-am schimbat niciodată / Dacă zic te iubesc, asta sună a ordin”, cu aceste versuri și-a început concertul renumitul artist Tudor Gheorghe, spre încântarea celor prezenți în sala de spectacol care au savurat minut cu minut piesele pe versurile poetului Adrian Păunescu.

Aceste piese minunate cu un mesaj emoțional puternic au continuat pe toată durata concertului, fiind întrerupte din când în când doar de recitări de poezie ale aceluiași mare poet-Adrian Păunescu. Din repertoriu nu au lipsit nici cântecele patriotice, cele dedicate țăranului român sau cele dedicate părinților, însă cele care au elogiat iubirea la superlativ au constituit esența concertului-turneu.

Marele artist a recunoscut în fața celor prezenți că se află pentru a doua oară în orașul Năsăud după aproape 20 de ani și că va reveni cu drag ori de câte ori va avea ocazia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5