Bravo, năsăudenilor ! Tudor Gheorghe îi aduce un tribut lui Adrian Păunescu, în oraşul îndrăgit de poet

Năsăudenii sunt aşteptaţi, pe 3 aprilie, la un concert extraordinar susţinut de Tudor Gheorghe, în cadrul Turneului Naţional „Declaraţie de dragoste” care readuce în actualitate versurile lui Adian Păunescu. Este un lucru lăudabil faptul că directorul Silviu Rus a reuşit să pună pe harta turneului şi Năsăudul, ştiut fiind faptul că Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai iubiţi artişti ai ţării.
Preţul unui bilet este de 40 lei, mult mai puţin faţă de alte oraşe unde uneori trece de 100 de lei şi asta şi datorită faptului că Tudor Gheorghe a acceptat să concerteze în oraşul în care Adrian Păunescu venea într-o perioadă aproape în fiecare an. Dacă majoritatea evenimentelor de la Năsăud sunt gratuite, prin susţinerea Casei de Cultură, sperăm ca la acest concert năsăudenii să facă un efort pentru a-şi achiziţiona bilete, care se găsesc deja la casieria instituţiei.
„ După sonoritățile - să le spunem, barbare - ale tarafului tradițional, din "The best of taraf", după cele stilate ale orchestrei de cameră din "Adio, doamnă" și după cele rafinate ale orchestrei simfonice din "Primăvara simfonic", mă întorc la sonoritățile "simple" ale chitării. Din nou, singur cu chitara.
"Declarație de dragoste" este un spectacol construit pe poezia de dragoste a excepționalului poet contemporan care a fost Adrian Păunescu” spune Tudor Gheorghe.
Sperăm ca pe 3 aprilie, ora 19.00, sala să fie plină, iar muzica lui Tudor Gheorghe să răsune în Oraşul Academicienilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5