UDMR Bistriţa-Năsăud, 20 de ani de activitate

Evenimentul cultural care a marcat două decenii de la înfiinţarea organizaţiei UDMR în judeţul nostru a avut loc, sâmbătă, 20 februarie, la Centrul Municipal de Cultură ,,George Coşbuc” din Bistriţa. Pe lista invitaţilor s-au numărat foşti şi actuali lideri ai organizaţiilor teritoriale, dar şi membri de seamă ai organizaţiei judeţene care au activat şi activează şi în prezent în interesul comunităţii maghiare.

Au fost prezenţi din partea organizaţiei centrale, preşedintele executiv al UDMR, Takacs Csaba, şi vicepreşedintele UDMR, pe cultură şi culte, Szep Gyula.

În cadrul evenimentului au fost înmânate 100 de diplome de merit. Momentele aristice au fost susţinute de formaţia Tarisznyas din Cluj-Napoca, formaţia de dans popular din Teaca. A fost proiectat şi un scurt metraj despre cei 20 de ani de activitate a organizaţiei naţionale UDMR, cât şi un colaj de fotografii din arhiva organizaţiei judeţene.

Printrei cei care au susţinut discursuri s-au numărat Muller Arpad, membru fondator al UDMR Bistriţa-Năsăud, Kocsis Andrei, preşedintele organizaţiei judeţene şi scriitorul Mayla Sandor.

Diplomele au fost înmânate de către actualii vicepreşedinţi din cadrul organizaţiei judeţene, Reman Eniko, Szekely Emese şi Kresz Bela.

Organizaţia judeţeană UDMR Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5