Kocsis Andras: ,,Nu sunt tensiuni în UDMR, sunt nişte ambiţii, dar e normal acest lucru”

,,Nu putem vorbi de o tensiune în rândul organizaţiei judeţene UDMR.

Întotodeauna, problemele le-am rezolvat, şi le vom rezolva în interiorul partidului. Nu sunt tensiuni, sunt nişte ambiţii, dar e normal, e vorba de concurenţă, pe care eu am dorit-o, şi o doresc în interiorul partidului. Dacă nu îmi doream concurenţă, nu făceam o organizaţie de sine stătătoare, cum este organizaţia municipală UDMR Bistriţa”, a declarat liderul judeţean UDMR B-N, Kocsis Andras, făcând referire la recentul scandal iscat în partid. În urmă cu trei săptămâni, organizaţia municipală UDMR l-a ameninţat pe Kocsis cu retragerea sprijinului politic, invocând faptul că nu s-a ţinut cont de propunerile lor în ceea ce priveşte nominalizarea UDMR pentru funcţia de subprefect.

Comisia de etică şi disciplină a UDMR a fost sesizată pe motiv că liderul judeţean Kocsis Andras nu respectă ,,spiritul democratic în partid” şi ia decizii în nume opersonal, aducând grave prejudicii UDMR. Kocsis a replicat, că în jurul acestor opinii, se ascund doar nişte false conflicte.

,,Retragerea sprijinului politic de către organizaţia municipală UDMR este tema de analiză a Comisei de etică şi disciplină, care s-a mai întregit, în cursul zilei de azi, iar în funcţie de cum va fi dat verdictul de către Comisie, la Adunarea Generală a UDMR B-N, se poate propune acest lucru”, a explicat Kocsis.

El a mai adăugat că nu le poartă ranchiună contestatarilor, şi vede toată această situaţie din UDMR ,,ca o moară care nu are ce măcina”.

,,De exemplu, astăzi l-am salutat pe domnul Szilagyi, cu domnul părinte Andras am dat mâna. Nu suntem în divergenţe, numai că, nu este tocmai ortodoxă, forma în care comunicăm. Eu văd toată această situaţie, ca o moară care nu are ce măcina”, a conchis Kocsis Andras.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5