UDMR a depus lista de candidaturi pentru Senat şi Camera Deputaţilor

Biroul Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud a afişat propunerile de candidaturi depuse de UDMR pentru Senat şi Camera Deputaţilor. La Senat, lista este deschisă de către profesorul Karoly-Laszlo Borsos din Beclean, urmat de ing. Ecaterina Took, viceprimarul din Şieu Odorhei – Gheorghe Reman şi administratorul unei firme din Beclean, Gabor Budai.

          La Camera Deputaţilor, primul pe lista UDMR este prof. Attila Antal, director adjunct la CN Andrei Mureşanu, urmat de Ioan Mihalci, prof. pensionar din Teaca, Ileana Szilagyi din Tonciu, Andrei Papp – viceprimarul comunei Chiochiş, Anton Bauer din Rodna, Tiberiu Cadar din Matei şi Attila Mathe – fiziokinetoterapeut. 

Comentarii

21/10/20 10:33
cititor de Bistrita

Nu-s corupti... ci sunt lipsiti total de experienta politica si manageriala si total paralei cu economia si administratia publica . ASTA-I BAIUL BAIULUI !
Si nu va mai trageti CU " CARAMIDA-N oua " ... ca numai va doare si va trageti degeaba. Coruptie exista de cand lumea si in absolut in toate tzarile mai mult ori mai putin democratice, problema este " nivelul " ei si sferele in care ea exista, precum si puterea statului ca s-o controleze si s-o tina la un nivel scazut, ca ea nu va dispare in vecii vecilor, nicaieri .
Eu as impune o anumita varsta pentru functiile la care se accede si anume ( exemplificativ nu inseamna ca asta-i si solutia ) :
- PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR UNDEVA INTRE 35-70 DE ANI ;
- PENTRU FUNCTIILE DIN MINISTERE , UNDE VA INTRE 40-65 DE ANI ;
- PENTRU FUNTIILE DIN PARLAMENT , UNDEVA INTRE 40-65 DE ANI ;
- PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE DE TZARA , UNDEVA INTRE 45-70 DE ANI .
IN REST, TINERII SA OBTINA FUNTII EXECUTIVE, " PE LANGA " ACESTI SPECIALISTI CU EXPERIENTA... UNDE SA INVETZE, SA DOBANDEASCA EXPERIENTA SI EXPERTIZA NECESARA ... ETC .
Nu este suficient sa ai " vlaga si vointza "... trebuie si sa te pricepi si sa fi pregatit pentru " lucrul bine facut " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5