Un băiat de 10 ani si o fetiță de 8 ani, din Tiha Bârgăului, căzuți de pe ATV

Un băiat de 10, respectiv o fetiță de 8 ani, ambii de la Tiha Bârgăului, au căzut în această seară de pe un ATrV. "Echipajele medicale au găsit la fața locului doi minori, o fetiță în vârstă de opt ani și un băiat în vârstă de 10 ani. Băiatul prezintă traumatism cranio-cerebral și excoriații,  iar fetița atac de panică. Ambii copii vor fi transportați UPU SMURD Pediatrie Bistrița pentru mai multe investigații medicale", informează Cristina Răcilă, purtător de cuvânt al ISU BN.
 
La fața locului se află polițiștii de la Serviciul Rutier care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurările în care a avut loc evenimentul.
"Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că, pe raza localității Tiha Bârgăului, un băiat de 10 ani din localitate, care conducea un ATV, pe un drum care nu este deschis circulației publice, a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat.

În urma accidentului, băiatul a fost rănit ușor. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul",
anunţă Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5