Update: Şoferul, din Livezile, si pasagera au murit !

Accident feroviar la Nepos. În tren sunt peste 100 persoane. Victime încarcerate, în maşină

Un accident feroviar a avut loc in localitatea Nepos. La faţa locului au fost trimise un echipaj de prim ajutor de la Năsăud, unul de la Sângeorz Băi, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj descarcerare de la Năsăud, echipaj descarcerare grea de la Deaşamentul Bistrita, plus două echipaje de la Ambulanţă. În tren se aflau peste 100 persoane.

"Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului 2 victime încarcerate (bărbat și femeie, ambii în vârstă de aproximativ 47 de ani). Femeia, ocupantă a locului din față dreapta a fost extrasă de urgență de către echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud. Era în stop cardiorespirator și s-a început aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, după aproximativ o oră, echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul acesteia. Barbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajele de descarcerare au îndepărtat plafonul, stâlpii și portierele pentru a-l putea extrage în vederea predării acestuia către echipajul aparținând Serviciului de medicină legală. In urma impactului extrem de violent, autoturismul a fost târât pe calea ferată cca 180 m", a transmis ISU BN.

Un echipaj SAJ a efectuat recunoaşterea în tren pentru a evalua starea pasagerilor. Din feiricire, niciun călător nu a fost rănit. Trenul a staţionat circa 72 de minute, pentru că locomotiva a fost avariată, însă alte trenuri nu au avut întârzieri.

Potrivit Poliţiei, astăzi, în jurul orei 12.29, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Nepos, automată, semnalizată cu semnale acustice și luminoase, un autoturism a fost lovit de trenul întregii nr. 1833, care circula pe relația Iași-Timișoara. Din primele verificări efectuate de polițiștii se pare că șoferul, un bărbat de 47 de ani, din Livezile, nu s-ar fi asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5