Maşină lovită de tren, la Feldru. Trei persoane, inconştiente, sunt încarcerate

Un alt accident a avut loc în această seară, la Feldru, o maşină fiind lovită de trenul accelerat Iaşi -Timişoara, după ce a ajuns pe calea ferată în urma coliziunii cu un alt autoturism.

 "Pe DN 17 D, în Feldru, un autoturism care circula spre Năsăud ar fi pătruns pe contrasens, unde a colizionat cu un autoturism care circula din sens opus, proiectându-l în afara părţii carosabile, pe calea ferată, unde a fost lovit de trenul nr. 1765 Iaşi-Timişoara. Din accident a rezultat rănirea a patru persoane, două din autoturismul lovit de tren, şi două din celălalt", precizează Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean  de Poliţie Bistriţa-Năsăud. Traficul rutier, dar şi cel feroviar este blocat

La faţa locului au fost trimise două echipaje de descarcerare, două echipaje de prim ajutor,  un echipaj de terapie intensivă mobilă, unul de la Ambulanţă. 

Dintre cele patru victime găsite la faţa locului, două sunt deja în ambulanţe, conştiente. Pentru celelalte două, echipajele de la descarcerare au intervenit pentru a le scoate din maşină, fiind predate echipajelor medicale, una semiconştientă, iar una inconştientă, informează ISU BN. Victime ale accidentuluisunt o femeie şi trei bărbaţi. 

Toate persoanele care erau în tren au fost verificate, însă, din fericire, niciuna nu are nevoie de îngrijiri medicale. În trenul accelerat Iaşi-Timişoara sunt aproximativ 250 de persoane. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5