Tragedie pentru comunitatea din Livezile! Destinul a făcut ca Sorin şi Elena Gafton să-şi continue povestea împreună dincolo de veşnicie după ce aceasta a fost curmată fulgerător, pe pământ. Cei doi nu au mai avut nici o şansă în urma impactului cu trenul

Accidentul feroviar ce a avut loc ieri în localitatea Nepos a curmat povestea familiei Gafton din Livezile, aici, pe pământ. Căsătoriţi de aproape 30 de ani, Elena şi Sorin erau o familie respectată de comunitatea din Livezile, vecini ai primarului Traian Simionca. Elena lucra la Bistriţa, la Leoni, vestea trecerii fulgerătoare în lumea drepţilor şocându-i şi pe colegii ei, iar Sorin lucra în agricultură, în Germania. Cei doi au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu doi copii, băiatul, Vasile de 29 ani , căsătorindu-se anul trecut, şi o fată, Sorina, de 27 de ani. Gospodăria acestora a fost înconjurată de flori, oamenii din sat spunând că a fost o familie „de primă clasă”.

Se pare că, cei doi au mers duminică la neamurile din Nepos. Din păcate, Sorin nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată şi s-a produs cumplitul accident, maşina fiind lovită în plin de trenul accelerat Iaşi-Timişoara. Atât el cât şi soţia sa nu au avut nicio şansă de supravieţuire în urma impactului ce a dus autoturismul pe o distanţă de peste 180 m. Sorin a fost găsit mort de către echipajele de intervenţie, în timp ce soţia sa a fost resuscitată preţ de 50 minute, însă trupul acesteia nu a răspuns manevrelor.

Înmormântarea va avea loc miercuri, de la ora 13.00, la Capela din Livezile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5