Un bărbat din comuna Şanţ va fi preluat de elicopterul SMURD, după ce a fost lovit de un lemn în pădure

Un bărbat în vârstă de 54 de ani va fi preluat de un elicopter SMURD de la Baza Aeriană Jibou, care va ateriya la intrarea în localitate, în aproximativ 20 de minute. Din primele informaţii, bărbatul are un traumatism cranio-cerebral grav, fiind în starea semiconştientă. Acesta a fost lovit de un lemn, în pădure.
Victima a fost dusă iniţial la dispensarul medical din localitatea Şanţ, iar de aici se va asigura transferul către elicopterul SMURD.

Update: Victima a fost preluata de echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi și predată echipajului medical care încadrează elicopterul de la Baza Aeriană Jibou.
Împreună, echipajele au lucrat pentru stabilizare și pregătire în vederea transferului aerian la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca.
Victima prezenta un TCC grav și s-a aflat în stare de semi conștientă pe toată durata intervenției.

Date poliţie:
Conform primelor verificări, efectuate de polițiștii secției 7 la fața locului, a rezultat faptul că în această dimineață, pe raza comunei Șanț, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitate, în timp ce încărca bușteni într-o autoutilitară cu ajutorul unei macarale, din cauza unei manevre greșite, unul dintre aceștia a căzut, accidentându-l pe un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitate. Cei doi erau angajați ai unei societăți comerciale, astfel că a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea efectuării verificărilor de specialitate.
Cercetarile sunt efectuate de polițiștii Secției 7, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5