Bărbat de 40 de ani, preluat în stare de inconștiență de elicopterul SMURD, de la Feldru, după ce a căzut de la înălțime

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un eveniment semnalat în localitatea Feldru, unde un bărbat a fost găsit inconștient.

Din primele date, un bărbat de 43 de ani, din localitate, în timp ce desfășura activități gospodărești la domiciliul său, ar fi căzut de pe o scară de la înălțimea de aproximativ 3 metri, suferind mai multe leziuni.

În urma intervenție echipajelor medicale, bărbatul a fost transportat la spital cu ajutorul elicopterului.

Polițiștii continua cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului, a precizat IPJ BN.
***
Un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit în localitatea Feldru unde o persoană a căzut de la înălțime (aproximativ 3 m). Elicopterul SMURD de la Baza Aeriana Jibou a preluat bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani, inconștient cu politraumatisme rezultate din căderea de la înălțime.
Victima va fi transportată pe calea aerului la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale de specialitate, a transmis ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5