Un bărbat din Poiana Ilvei, băut pe ATV prin Maieru

Infracțiuni la regimul rutier, constate în flagrant de către polițiști.
1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat - cea mai mare valoare înregistrată cu aparatul etilotest, de către polițiștii din Bistrița-Năsăud, în cadrul acțiunilor preventive desfășurate în acest sfârșit de săptămână.

La data de 23 februarie a.c., polițiștii Secției 7 poliție Rurală Sângeorz-Băi l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Poiana Ilvei, care conducea un ATV.

Acesta a fost depistat pe drumul național 17D, în localitatea Maieru, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice care vor stabili cu exactitate alcoolemia.

Cercetările în acest caz continuă de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5