Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a spart o casă din Blăjenii de Sus

Duminică, la orele amiezii, un bărbat de 42 de ani din Feldru, ar fi pătruns prin efracție, într-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus. De aici ar fi sustras o cutie de valori cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei.
"La scurt timp după comiterea faptei, în localitatea Blăjenii de Jos, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat bărbatul, făcând autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistrița, având asupra sa bunurile sustrase. Astfel, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat și au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore a bărbatului. Ulterior a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean", se arată în comunicatul IPJ BN.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanelor vătămate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean în cadrul unui dosar penal cu privire la fapta de furt calificat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5