Un bărbat și mai multe femei – o comedie excelentă jucată de marii actori Claudiu Bleonț și Magda Catone la Năsăud !

Un bărbat și mai multe femei - o excelentă comedie de Leonid Zotin jucată de marii actori Claudiu Bleonț și Magda Catone la Năsăud pe data de 10 Decembrie 2016, ora 19.00. Locația: Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud.
Scurtă prezentare:
ȚTitlu: Un bărbat și mai multe femei
Autor: Leonid Zorin
Distribuţia: Claudiu Bleonț şi Magda Catone
Regia: Claudiu Bleonț şi Magda Catone
Durata: 2h
Producător: Claudiu Bleonț şi Magda Catone
Acțiunea piesei de teatru ,,Un bărbat și mai multe femei” îl plasează pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleonț, ca victimă timidă a sistemului birocratic, atunci când i se cere o adeverinţă pentru permisul de conducere de amator, o clauză absurdă şi aproape imposibil. Pe parcursul piesei Gavrunski trece de la anxietate la extaz, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie ce întruchipează nici mai mult nici mai puțin de opt tipologii.
Magda Catone interpretează pe rând, femeia resemnată (soţia), femeia isterică şi acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de sanatoriu) şi încă alte trei tipologii clasice.
Spectacolul antrenează publicul într-un amalgam de stări contrarii și ridică întrebarea celebrului Cărtărescu ,,De ce iubim femeile?”.

Biletele au fost puse în vânzare la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Năsăud. Prețul unui bilet este de 25 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5