Grăbiţi-vă! Mai sunt doar câteva bilete la comedia cu Magda Catone şi alţi faimoşi actori bucureşteni. Mâine, la Palatul Culturii

Femeia, un mister etern, iar amantlâcul, un izvor inepuizabil de glume, drame și încurcături. O comedie cu desuuri, chichițe avocățești și spumoase răsturnări de situație îi va aduce la teatru pe timișorenii dornici să se destindă în compania unor faimoși actori din București.
Spectacolul „Amanta” va fi jucat duminică, de la ora 19.30, pe scena Palatului Culturii, de o excelentă distribuție, care-i reunește pe actorii Magda Catone, Ovidiu Cuncea, Gavril Pătru, Eugenia Şerban și Armand Calotă . Spectacolul este o adaptare după comedia „Încurcă lume” de A.D.Hertz, realizată și regizată de Armand Calinovici.

„Acțiunea se petrece la începutul secolului XX, deși astfel de situații au loc, în viață, adeseori, chiar și-n clipa când îi priviți pe actori jucând-o. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă, cu o trăsură. Dar, vai, Didina nu doarme. E furioasă! Câți bărbați n-au turnat o minciună ca să acopere o noapte în care au lipsit din patul conjugal? Doar că, uneori, minciunile se răzbună, iar avocatul infidel se trezește cu amanta în propria-i casă. Cum va ieși din încurcătură? Este ceea ce spectatorii vor putea să afle, printre hohote de râs”, dezvăluie protagoniștii comediei.

Biletele pentru spectacol s-au pus în vânzare la Casa de bilete de la Palatul Culturii, şi costă 60 de lei. După cum ne informează impresarul evenimentului sala este aproape plină, mai sunt în vânzare doar 50 de bilete. Aşa că, grăbiţi-vă. Casa de bilete se deschide mâine dimineaţă la ora 10, până la începerea spectacolului, dacă vor mai fi locuri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5