Un butoi de Fericire adus de actori celebrii, de Ziua Femeii, la Năsăud

De Ziua Femeii, Magda Catone si Tiberiu Paun ne aduc “Un butoi de Fericire” la Năsăud!
"O piesa de teatru minunata cu doi actori extraordinari! Va asteptam cu mare drag" spune Silviu rus, managerul Casei de Cultură Liviu Rebreanu.
Butoiul cu fericire povestește întâlnirea dintre doi oameni complet diferiți și aparent incompatibili. Ea, Sanda, o chelneriță trăsnită și amuzantă, care ia totul în glumă, deși nu are o viață prea roz. E trecută de prima tinerețe, are cazier, a văzut multe la viața ei, trăiește într-un oraș minier, obscur, are un bărbat gelos și singura perspectivă e să participe la Vocea Romaniei, unde să își spună povestea.
El este un profesor universitar, matematician, statistician, scorțos, și narcoleptic. Consideră că totul în viață poate fi calculat. Ajunge în barul de mâna a doua în care lucrează Sanda, momit de o studentă blondă, care seamană izbitor cu Marlyn Monroe și de care el este foarte atras. În ciuda tuturor calculelor lui, profesorul face o criză de față cu Sanda și zidul de scorțoșenie se dărâmă. Între profesor și chelneriță se creează o relație ciudată de prietenie, bazată pe o sinceritate câteodată amuzantă, alteori dureroasă. Cei doi trec împreună printr-un carusel de stări și emoții.
În rolurile principale: Magda Catone și Tiberiu Păun
Scenariu și regie: Ivona Boitan
Scenografie: Ileana Zirra
Sound design: Iulian Olteanu
Durată spectacol: 1h 15 min
Preț bilete: începând de la 25 lei.
Spectacolul va avea loc pe 9 martie de la ora 19.00, biletele fiind puse în vânzare la Casa de Cultură şi Centrul de Informare Turistică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]