O actriţă celebră, primită la Bistriţa de finul ei

Celebra actriţă Magda Catone a fost astăzi pe scena din Bistriţa. Premergător evenimentului, ea a fost întâmpinată de finul ei, actorul Ovidiu Danci. Bistriţeanul Ovidiu Danci a jucat în filmul "Om sarac, om bogat" alături de Şerban Ionescu. Actorul ce l-a interpretat pe Ion din filmul adaptare după romanul bistriţeanului Liviu Rebreanu, i-a devenit naş, alături de soţia lui, Magda Catone. Vestea plecării la veşnicie a titanului cinamatografiei româneşti l-a întristat pe bistriţean, dar a rămas în legătură cu naşa lui.
Ovidiu a stat la o poveste cu naşa lui şi colegii ei de la Teatrul Naţional şi a împărtăşit această bucurie şi pe o reţea de socializare: "Cu iubita mea nasa Magda Catone si colegii de la Teatru National savuram o cafea inainte de spectacolul Amanta".
Apoi, cu toţii au plecat la palatul Culturii, unii să joace, alţii să aplaude alături de sutele de bistriţeni.
O comedie cu desuuri, chichițe avocățești și spumoase răsturnări de situație i-a adus la teatru pe bistriţenii dornici să se destindă în compania unor faimoși actori din București.
Spectacolul „Amanta” a fost jucat pe scena Palatului Culturii, de o excelentă distribuție, care-i reunește pe actorii Magda Catone, Ovidiu Cuncea, Gavril Pătru, Eugenia Şerban și Armand Calotă . Spectacolul este o adaptare după comedia „Încurcă lume” de A.D.Hertz, realizată și regizată de Armand Calinovici.

„Acțiunea se petrece la începutul secolului XX, deși astfel de situații au loc, în viață, adeseori, chiar și-n clipa când îi priviți pe actori jucând-o. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă, cu o trăsură. Dar, vai, Didina nu doarme. E furioasă! Câți bărbați n-au turnat o minciună ca să acopere o noapte în care au lipsit din patul conjugal? Doar că, uneori, minciunile se răzbună, iar avocatul infidel se trezește cu amanta în propria-i casă. Cum va ieși din încurcătură? Este ceea ce spectatorii vor putea să afle, printre hohote de râs”, dezvăluie protagoniștii comediei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5